Vår historie

Zhejiang Hongxiang Yuncai fritidsprodukter Co., Ltd. ble etablert ved kystbyen Taizhou i 2002. Hongxiang bruker til handel og produksjon i forskjellige typer utemøbler som campingbord og stoler, plastmøbler og barnebord og stoler. Med rike varianter, stabil kvalitet, grasiøs form og rettidig levering, har Hongxiang-produkter vunnet fordel fra kunder i Europa, Sørøst-Asia og Amerika og så videre. Anleggene i Hongxiang dekker 10000 kvadratmeter og det er rundt 80 ansatte som jobber i selskapet. Varemerket til HONGXIANG er vellykket registrert i mer enn ti land som Japan, Frankrike og Italia.

工厂图.jpg

Vår fabrikk

Som en global leverandør i møbelfabrikken, Zhejiang Hongxiang Yuncai Leisure Products Co., Ltd. fokuserer på forbedring av teknologi og utskifting av utstyr, og har eliminert en rekke gamle produksjonsmaskiner de siste årene med introduksjon av avansert produksjonsutstyr for å oppnå modernisering av kvalifisert produksjon. Hongxiang holder seg alltid til konseptet "innovasjon, kvalitet, tjenester" og absorberer nye ideer med streng kvalitetskontroll og all-round service tracking for å lage høykvalitetsprodukter.

未标题-13333.jpg

Produktet vårt

Campingbordene og -stolene er alle sammenleggbare, enkle og raske å sette opp, praktisk å ta med, som er lette, små og er best for reise og piknik. Plastmøblene er utmerkede i kvalitet og unike i design, inkludert en rekke bruksmodellpatenter og utvendige designpatenter i hjemlige land og Europa-land. Og barnas bord og stoler er fargerike, søte og overlegne. Dessuten har noen av produktene bestått kvalitetstesten av SGS og LP.


Sertifikatet vårt

Zhejiang Hongxiang Yuncai Leisure Products CO., Ltd. oppfyller de høyeste kvalitetskravene som fastsatt i det strenge kvalitetskontrollsystemet som ISO9001, BSCI og Sedex.

未标题-156.jpg

Vår service

I tillegg til våre eksisterende produkter, Zhejiang Hongxiang Yuncai Leisure Products CO., Ltd. kan også produsere produkter i henhold til tegningene eller prøver fra våre kunder. For alle produktene velger vi plast- og aluminiummaterialer med god ytelse. Vi blir insistert på å eksistere av kvalitet, utvikling av arter og håndtering av tjenester med prestisje. Vi må være ditt rette valg.