Vår historie

Zhejiang Hongxiang Yuncai fritidsprodukter Co, Ltd. har blitt etablert på kystbyen-Taizhou i 2002. Hongxiang viet til handel og produksjon i ulike typer utemøbler som campingbord og stoler, plastmøbler og barnas bord og stoler. Med rike varianter, stabil kvalitet, grasiøs form og rettidig levering, har Hongxiang-produkter vunnet fordel fra kunder i Europa, Sør-Asia og Amerika og så videre. Plantene i Hongxiang dekker 10000 kvadratmeter og det er rundt 80 staber som arbeider i selskapet. Varemerket til HONGXIANG er vellykket registrert i mer enn ti land som Japan, Frankrike og Italia.

工厂图.jpg

Vår fabrikk

Som en global leverandør i møbler fabrikk, Zhejiang Hongxiang Yuncai Leisure Products Co, Ltd. fokuserer på forbedring av erstatning av teknologi og utstyr, og har eliminert en rekke gamle produksjonsmaskiner de siste årene med introduksjon av avansert produksjonsutstyr for å oppnå modernisering av kvalifisert produksjon. Hongxiang følger alltid konseptet med "innovasjon, kvalitet, tjenester" og absorberer nye ideer med streng kvalitetskontroll og allsidig servicesporing for å lage kvalitetsprodukter.

未标题-13333.jpg

Vårt produkt

Campingbordene og stolene er alle sammenleggbare, enkle og raske å sette opp, praktisk å bære, som er lette, små og er de beste for reise og piknik. Plastmøbelmassen er utmerket i kvalitet og unik i design, inkludert en rekke bruksmodellpatenter og eksteriørdesignpatenter i hjemland og Europa-land. Og barnas bord og stoler er fargerike, søte og overlegen. Dessuten har noen av produktene bestått kvalitetsprøven av SGS og LP.


Vårt sertifikat

Zhejiang Hongxiang Yuncai fritidsprodukter Co., Ltd. oppfyller kravene til høyeste kvalitet som fastsatt i sitt strenge kvalitetsstyringssystem som ISO9001, BSCI og Sedex.

未标题-156.jpg

Vår service

Foruten våre eksisterende produkter, Zhejiang Hongxiang Yuncai Leisure Products Co., Ltd. kan også produsere produkter i henhold til tegningene eller prøvene fra våre kunder. For alle produkter velger vi plastmaterialer og aluminiumsmaterialer med god ytelse. Vi insisterer på å eksistere av kvalitet, utvikle etter art, og forvalte med service med prestisje. Vi må være ditt rette valg.