Sammenleggbar Bærbar Aluminium Picnic Table

Dette foldbare plastpiknikbordet er utstyrt med en paraplystativ, noe som gjør den til et perfekt produkt for en familieferie, noe som gir deg en uforglemmelig piknikopplevelse på en solrik dag.
Chat nå

Produktdetaljer

Sammenleggbar Plast Picnic Tables

spesifikasjon image001.jpg


Fordeler og egenskaper av sammenleggbare plastpiknikbord

· Materiale: ABS bord, PP sete, Aluminium ben. Bordets aluminiumsben gir styrke og stabilitet, PP plastseter og ABS overflate er støtsikker for langvarig bruk.

· Dette foldbare plastpiknikbordet har en paraplyholder som gjør det til et perfekt produkt for familieutflukter på vakre solfylte dager, og håndterer en rekke forskjellige vær, enten det er sol eller regn, kan du fortsette å spille, forskjellige værforhold til gi deg en annen piknik opplevelse

· Anledning: Det gir 4 seter for at du kan nyte fritiden, men det tar ikke mye plass i det hele tatt når den brettes opp til en koffert. Perfekt for hagefest, BBQ, camping, piknik, fiske eller andre interessante friluftsaktiviteter

· Lett å bære: Denne lette vektbordet plasserer fire og bretter seg ned til koffertenes størrelse slik at du kan ta den overalt. Det tar bare 30 sekunder å sette opp og brette seg bort.


8821-b.jpg

FAQ:

Hva med ledetiden for masseproduksjon?


Helt ærlig, det avhenger av bestillingsmengden og sesongen du plasserer bestillingen. Generelt foreslår vi at du starter forespørsel 40 dager før datoen du ønsker å få produktene i ditt land.


Når kan jeg få prisen?


Vi pleier å sitere innen 24 timer etter at vi har fått din forespørsel. Hvis du er veldig presserende for å få prisen, vennligst ring oss på +86057688529033, eller du kan reagere på oss ved hjelp av alle tilgjengelige kontaktinformasjon vist ovenfor.


Hvor lenge kan jeg forvente å få prøven?


Den vil være klar til levering på rundt 5-7 dager. Prøvene vil bli sendt til deg med uttrykk.


Du kan bruke din egen ekspress konto eller forskuddsbetaling hvis du ikke har en konto.


Forespørsel