Folding Portable Camping Table

Folding Portable Camping Table

Fordeler og funksjoner 1.En grunn av sin lettvekbare sammenleggbare funksjon, kan du enkelt ta den til innendørs eller utendørs aktiviteter. Foldstørrelsen er liten, så det er også praktisk å lagre den på kjøretøyet. 2. Hovedmaterialet i dette campingvoksbare bærbare bordet er aluminium, aluminiumslegering og MDF som er slitesterk og solid. 3. Foldingsformen til dette bordet bidrar sterkt til å spare plass på rommet eller kjøretøyet. 4.Senterhullet på bordet som er designet for paraplypolen. Når det er regnfullt og sollyset er sterkt, kan du sette sammen paraplyen på bordet og nyte fritiden din. Hovedmateriellet i dette campingvoksbare bærbare bordet er aluminium, aluminiumslegering og MDF som er slitesterk og solid.
Chat nå

Produktdetaljer

Camping Folding Bærbare Tabeller

spesifikasjon

image001.jpg

Fordeler og funksjoner


1.For grunn av sin lettvekkbare sammenleggbare funksjon, kan du enkelt ta den til innendørs eller utendørs aktiviteter. Foldstørrelsen er liten, så det er også praktisk å lagre den på kjøretøyet.


2. Hovedmaterialet i dette campingvoksbare bærbare bordet er aluminium, aluminiumslegering og MDF som er slitesterk og solid.


3. Foldingsformen til dette bordet bidrar sterkt til å spare plass på rommet eller kjøretøyet.


4.Senterhullet på bordet som er designet for paraplypolen. Når det er regnfullt og sollyset er sterkt, kan du sette sammen paraplyen på bordet og nyte fritiden din.

8833-a.jpgFAQ


Spørsmål: Er du produsent?


A: Vi er en fabrikk. Vi har spesialisert oss på produksjon av plaststoler og bord.


Spørsmål: Kan jeg få et utvalg før bestilling?


A: Beklager, prøver må betales. Og etter å ha mottatt ordre, vil prøveavgift bli refundert.


Spørsmål: Hva er dine leveringsbetingelser?


A: Vanligvis sender vi i FOB-sikt.


Spørsmål: Tilbyr du OEM eller ODM service?


A: Varm velkomst av OEM & ODM. Vi kan også gi ordrebekreftelse til kravene til standarder, og gi relevante sertifiseringer og testrapporter til deg.


Forespørsel