Enkelt å montere sammenleggbart piknikbord

Enkelt å montere sammenleggbart piknikbord

Fordeler og funksjoner · Bærbart lett sammenleggbart bord: Dette sammenleggbare piknikbordet i aluminium er ideelt for familiegjenforeninger, piknik, campingturer, buffeer eller grilling. · Vanntett design: Bordplaten består av sammenleggbare aluminiumsplater av høy kvalitet. Lett å rengjøre med en oppvaskklut og har lang levetid. · Kompakt og lett: Er ideell for både innendørs og utendørs aktiviteter som camping, fotturer, piknik, gårdsplass, hagegrill, strand, fiske og mer. · Enkel å bruke: Ingen verktøy kreves, sett sammen på ett minutt, raskt og enkelt. 66 kg maksimal tabellvektkapasitet for daglig bruk.
Chat nå

Produktdetaljer

enkelt å montere sammenleggbart piknikbord


spesifikasjon


Navn

enkelt å montere sammenleggbart piknikbord


Varenr

HXT-8830-H6

Materiale

ALU.

Farge

Sølv

Åpen størrelse

93X90X70cm

Pakke

1pc / CTN

Pakkestørrelse

24.5x16.5x96cm

Beholder Mengde

20'g = 710pcs

Sertifikat

Ingen

Patentere

Ingen

MOQ

500pcs

BemerkeFordeler og funksjoner


· Bærbart lett sammenleggbart bord: Dette sammenleggbare piknikbordet i aluminium er ideelt for familiegjenforeninger, piknik, campingturer, buffeer eller grilling.


· Vanntett design: Bordplaten består av sammenleggbare aluminiumsplater av høy kvalitet. Lett å rengjøre med en oppvaskklut og har lang levetid.


· Kompakt og lett: Er ideell for både innendørs og utendørs aktiviteter som camping, fotturer, piknik, gårdsplass, hagegrill, strand, fiske og mer.


· Enkel å bruke: Ingen verktøy kreves, sett sammen på ett minutt, raskt og enkelt. 66 kg maksimal tabellvektkapasitet for daglig bruk.


FAQ:


Spørsmål: Når kan jeg få prisen?

A: Vi siterer vanligvis innen 24 timer etter at vi har fått forespørsel. Hvis du er veldig presserende for å få prisen, kan du ringe oss på +86057688529033, eller du kan svare på oss med all tilgjengelig kontaktinformasjon vist ovenfor.


Spørsmål: Hvor lang tid tar det å utføre bestillingen min?

A: Det avhenger av størrelsen og kompleksiteten til ordren. Vennligst fortell oss antall og modellnummer på produktene du skal bestille, slik at vi gir deg en detaljert tidsplan.


Spørsmål: Hvis jeg drar til Kina for å bestille, hva slags service har du råd?
A: Vi er alltid med stor glede til din tjeneste. Vi vil bestille hotellreservasjoner og lage en tidsplan for deg på forhånd. Vår tolk og sjåfør vil hente deg på hotellet, og deretter følge deg for å besøke fabrikkene og markedet, og hjelpe deg med produktinnkjøp.


Forespørsel