Folding Light Weight Tables

Folding Light Weight Tables

Folding Light Weight Tables Spesifikasjoner Fordeler og funksjoner EN ESSENTIAL TILBEHØR FOR HUSHOLDNING! Nyt frokosten din i sengen, se en film med barna dine og nyt din favoritt nachos, brus og popcorn, eller jobber med ditt nyeste prosjekt uten å komme deg ut av hjemmet ditt; disse er...
Chat nå

Produktdetaljer

Folding Light Weight Tables

Spesifikasjon av sammenleggbare lette vektbord

image001.jpg


Fordeler og egenskaper ved å brette lettvektstabeller

EN ESSENTIAL TILBEHØR FOR HUSHOLDNING! Nyt frokosten din i sengen, se en film med barna dine og nyt din favoritt nachos, brus og popcorn, eller jobber med ditt nyeste prosjekt uten å komme deg ut av hjemmet ditt; Dette er bare noen få ting du kan gjøre takket være ditt sammenleggbare sengebord!

LES, SPILL, ARBEID - UTEN Å GÅ UT AV SENGEN! Enten du bare er en ivrig elsker av den komfortable sengen din, eller du gjenoppretter fra en tidligere skade eller operasjon, er dette bordet bare det du trenger! Den passer perfekt til en 16-tommers laptop, og gir nok ledig plass til å bruke musen komfortabelt - og vi nevner at det også har et hemmelig indre rom hvor du kan lagre notatene, en bok og musematten din.

En TRAVELER'S BEST COMPANION! Selv om det kalles et "seng" bord, kan dette lille bordet også følge deg med på utendørs utflukter og opplevelser også! Den er ideell for camping, fotturer eller fiske, siden det er veldig slank, sammenleggbart og lett.

8809-a.jpg

Forespørsel