Utendørs justerbare bærbare bord

Utendørs justerbare bærbare bord

Utendørs justerbare bærbare bord Spesifikasjoner Fordeler og egenskaper PP håndl gjør det mykt, fleksibelt Stålspenne mellom de to brettforbindelsene øker stabiliteten. Triangle-design øker det tilsluttede og forbedrer stabiliteten. Hvorfor velge oss? Zhejiang Hongxiang Yuncai ...
Chat nå

Produktdetaljer

Utendørs justerbare bærbare bord

Spesifikasjon av utendørs justerbare bærbare bord

Navn

Utendørs justerbare bærbare bord

Artikkelnr.

HXT-8812 (60x40)

Materiale

MDF 4MM Bordplate alu.frame og ben.

Åpen størrelse

60x40x40 / 26cm

Pakke

1pc / CTN

Pakkestørrelse

43x7.5x34cm

Container laster mengde

20'G = 2600PCS, 40'G = 5600PCS, 40'H = 6250PCS

MOQ

500pcs

Fordeler og egenskaper av utendørs justerbare bærbare bord

PP handlr gjør det mykt, fleksibelt

Stålspenne mellom de to brettforbindelsene øker stabiliteten.

Triangle-design øker det tilsluttede og forbedrer stabiliteten.

Hvorfor velge oss?

Zhejiang Hongxiang Yuncai Leisure Products Co, Ltd. har blitt etablert på kystbyen-Taizhou i 2002. Hongxiang viet til handel og produksjon i ulike typer utemøbler som campingbord og stoler, plastmøbler og barnas bord og stoler. Med rike varianter, stabil kvalitet, grasiøs form og rettidig levering, har Hongxiang-produkter vunnet fordel fra kunder i Europa, Sørøst-Asia og Amerika og så videre. Plantene i Hongxiang dekker 10000 kvadratmeter og det er rundt 80 staber som arbeider i selskapet. Varemerket til HONGXIANG er vellykket registrert i mer enn ti land som Japan, Frankrike og Italia.

Som en global leverandør i møbler fabrikk, Zhejiang Hongxiang Yuncai Leisure Products Co, Ltd. fokuserer på forbedring av erstatning av teknologi og utstyr, og har eliminert en rekke gamle produksjonsmaskiner de siste årene med introduksjon av avansert produksjonsutstyr for å oppnå modernisering av kvalifisert produksjon. Hongxiang følger alltid konseptet med "innovasjon, kvalitet, tjenester" og absorberer nye ideer med streng kvalitetskontroll og allsidig servicesporing for å lage kvalitetsprodukter.

Forespørsel