Utendørs sammenleggbar bærbar stol

Utendørs sammenleggbar bærbar stol

Den bærbare stolene utendørs er lette, en spesialdesignet veske er festet for praktisk bære, legges i en spesialpose, lett å oppbevare og bærbar når du skal ut, akkurat som en liten bagasje på tur.
Chat nå

Produktdetaljer

Bærbare stoler utendørs

spesifikasjon

Navn

Bærbare stoler utendørs

Varenr

HXC-20, HXC-25

Materiale

duk topp og alun.legs

Åpen størrelse

19x19x23cm 25X25X28cm

Pakke

20pcs / CTN

Pakkestørrelse

45x30.5x32cm 45x39.5x32cm

MOQ

500pcs

Bemerke

Alu.6061

7

Fordeler og funksjoner

  • Tykkelse 10mm aluminiumslegering beslag, super styrke, seighet, stabil, solid og holdbar, fire ben gir god støtte, med opp til 188 kg, kan du sitte på den veldig godt.

  • Den bærbare stolene utendørs er lette, en spesialdesignet veske er festet for praktisk bære, legges i en spesialpose, lett å oppbevare og bærbar når du skal ut, akkurat som en liten bagasje på tur.

  • Oxford-stoff av høy kvalitet, slitesterkt, pustende, rivefast, vanntett, lett å rengjøre og høy styrke aluminiumslegeringsrør, det er slitesterkt og solid som kan brukes over lang tid. design, slitasje og holdbar, det kan beskyttende gulv når det brukes innendørs.

  • Ingen verktøy trengs, sammenleggbar stol og utvidbare metallstenger gjør det enkelt å sette opp og felle ned, du kan fullføre monteringsprosessen på sekunder når du trenger å bruke den når som helst og hjelpe deg med å spare flere ganger.

  • Det er behagelig glede for camping, fiske, reise, fotturer, grilling, hage, strandbruk, og den raskt brettede stolen, som også er flott å bruke hjemme for å slappe av. Du kan legge den på gress, jord, sand, sementbane ovenfor.

Vår historie

Zhejiang Hongxiang Yuncai fritidsprodukter Co., Ltd. ble etablert ved kystbyen Taizhou i 2002. Hongxiang bruker til handel og produksjon i forskjellige typer utemøbler som campingbord og stoler, plastmøbler og barnebord og stoler. Med rike varianter, stabil kvalitet, grasiøs form og rettidig levering, har Hongxiang-produkter vunnet fordel fra kunder i Europa, Sørøst-Asia og Amerika og så videre. Anleggene i Hongxiang dekker 10000 kvadratmeter og det er rundt 80 ansatte som jobber i selskapet. Varemerket til HONGXIANG er registrert i mer enn ti land som Japan, Frankrike og Italia.


Forespørsel