Bærbare stoler Utendørs

Bærbare stoler Utendørs spesifikasjon Fordeler og egenskaper · Aluminiumlegering Ramme Tykkelse 10 mm aluminiumslegering brakett, super styrke, seighet, stabil, solid og holdbar, fire ben gir stor støtte, med opptil 188 lbs, kan du sitte på det veldig fast. · Ultra-light og Easy-carry Den sammenleggbare ...
Chat nå

Produktdetaljer

Bærbare stoler Utendørs

spesifikasjon

Navn

Bærbare stoler utendørs

Artikkelnr.

HXC-20, HXC-25

Materiale

klut topp og alum.legs

Åpen størrelse

19x19x23cm 25X25X28cm

Pakke

20pcs / CTN

Pakkestørrelse

45x30.5x32cm 45x39.5x32cm

MOQ

500pcs

Bemerke

Alu.6061

Fordeler og funksjoner

· Aluminiumlegering Ramme Tykkelse 10 mm aluminiumslegering brakett, super styrke, seighet, stabil, solid og holdbar, fire ben gir stor støtte, med opptil 188 lbs, kan du sitte på det veldig fast.

· Ultra lett og lettbære Sammenleggbar stol er lett, en spesialdesignet pose er festet for praktisk bære, legg i en spesiell pose, lett å lagre og bærbar når du går ut, akkurat som en liten bagasje på en tur.

· Materiale av høy kvalitet, oxford stoff, slitesterkt, pustende, tårebestandig, vanntett, lett å rengjøre og høyfast aluminiumlegeringsrør, det er slitesterkt og robust som kan brukes i lang tid, det er 4 bordben groove anti skred design, slitasje og slitesterk, det kan beskyttende gulv når det brukes innendørs.

· Lett å brette opp og bruke. Ingen verktøy som trengs, sammenleggbar stol og uttrekkbare metallpoler gjør det enkelt å sette opp og kaste seg ned. Du kan fullføre monteringsprosessen i sekunder når du trenger å bruke den når som helst og hjelper deg med å spare flere ganger.

· Det er behagelig nytelse for camping, fisking, reise, fotturer, grill, hage, strandbruk, og den raskt foldbare stolen, som også er flott for hjemmet, brukes til å slappe av, du kan sette den på gresset, jord, sand, sementrett over.


Forespørsel