De fem ferdighetene for å velge og kjøpe barnas bord og stoler

- May 18, 2018-

Skrivebord som en viktig del av barneværelset, når valget må være strenge krav, materiale, sikkerhetsfaktor og så videre, bør være gjennomtenkt, noe som sikrer at barna lærer å være sunne, effektive, lykke til .
 
Sikkerhet er den første
 
Barn er for det meste "eventyrere" . For å velge bokbord og stol, er sikkerhet den første tingen å vurdere.   Den linje av b også skrivebord og stol bør være glatt , rund eller buet som den beste . Det har også en jevn bryter og fin overflate . Barn er langt borte fra den akutte vinkelen og den harde og harde overflate bokbordsdisken og stolen.   I tillegg, når   velg og kjøp , det er best å riste et par ganger . Ikke kjøp den løse strukturen, og hvilke føles wobbly møbler.


Materialene skal være miljøvern
 
Barn møbler materiale, er relativt rikelig, for eksempel tre og kunstlag, plast .   Disse materialene har forskjellige egenskaper, men bør baseres på premissene om solid og praktisk valg. Det sies at miljøvern, ingen spesiell lukt, overflatebelegg ikke burde være bleknet og ikke lett å klø på, og vær sikker på at du velger å bruke plastdeksel eller annet ufarlig belegningsbordsskrivebord og stol, fordi barnet kontakter med her, dette er veldig viktig.
 
Størrelsen skal være   vitenskapelig
 
Når du velger barnbord og stol, må du også velge å overholde prinsippet om menneskekroppsarbeid, størrelsen på skrivebordsstolen kombineres med barnets høyde, alder og kroppsstørrelse, så det er bra for sin sunne vekst. Generelt er barnebordsstandarden 1,1 ~ 1,2 meter lang, 0,76 meter høy, 0,55 ~ 0,6 meter bred. Hår av høy standard er 0,4 ~ 0,44 meter, den totale høyden er ikke over 0,8 meter, som i utgangspunktet kan møte behovene av skolealderen barn . selvfølgelig,   studenter og preshool studenter er ikke aktuelt for denne størrelsen.


Farge opportunistisk koordinering
 
Som en del av dette barnrommet ville valget av bordsstol og rom ta tone. 0 ~ 7 år gamle barn er toppen av utviklingen av kreativitet, det er best å dristige og lyse farger vekker nysgjerrighet og oppmerksomhet. Til dyp eller gamle møbler og mangelen på farge på møbler hadde det bedre ikke.
 
Vitenskapelig forskning viser at karakteren er innadvendt og svake barn, passende BRUKER fargekontrast sterkt møbler, En temperamentsfull barn, passende USES-linjer neddykket, farge elegante møbler. Men hvis du velger justerbar av barnas pult og stol, hadde det bedre å velge Farge på stille elegant , fordi møbler må følge barna i mange år .

 


 
Modellering er med funksjonen
 
Hvis du velger rent barnbord og stol, ikke velg modellering for fancy .   Den ene hånden er lett å være utdatert, også lett å spre barnets oppmerksomhet, slik at de ikke kan konsentrere seg. Det er bedre å modellere konsistent, funksjonelt. Hvis foreldrene føler mangelen på forandring, kan selvfølgelig også bruke farge og mykt antrekk for å bryte ned deprimerende.