Rektangulære bærbare plastbord

Rektangulære bærbare plastbord

Glass utendørs bord Sett glass inneholder 4 stoler og 2 lenestoler og 1 bord med herdet glassplate. Det er det ideelle valget for din fritid og komfort, og det kan også gjøre det vakre huset ditt til et vakkert landskap.
Chat nå

Produktdetaljer

Glass utendørs bordsett

spesifikasjon

QQ 图片 20180319111851.pngHXTC-8853-1.jpgQQ 图片 20180319111934.pngHXTC-8853-2.jpg

Fordeler og funksjoner

Glass utendørs bord Sett glass inkluderer 4 stoler og 2 lenestoler og 1 bord med herdet glassplate.

Høyverdig tøff PP vintreet. Sammenlignet med naturlig rotting, er overflaten glatt, fleksibel, lett å rengjøre og så videre. Flyt lineær design, fasjonabel, komfortabel, anti-UV, vaskbar, sterk, ingen deformasjoner, ingen sprekker, prisen er veldig billig.

Passer til innendørs, villahage, terrasse, tehus, gress, utendørs, strand, vennesamling osv.

Det er det ideelle valget for din fritid og komfort, og det kan også gjøre det vakre huset ditt til et vakkert landskap.

正在 上传 ...HXTC-8853-1.jpg已解锁-HXC-853 EN581-1.jpg已 解锁 -HXT-8853-1 EN581-1.jpg

FAQ:

Spørsmål: Hvor lang tid tar det å utføre bestillingen min?

A: Det avhenger av størrelsen og kompleksiteten til ordren. Vennligst fortell oss antall og modellnummer på produktene du skal bestille, slik at vi gir deg en detaljert tidsplan.


Spørsmål, hvis jeg drar til Kina for å bestille, hva slags service har du råd?
A: Vi er alltid med stor glede til din tjeneste. Vi vil bestille hotellreservasjoner og lage en tidsplan for deg på forhånd. Vår tolk og sjåfør vil hente deg på hotellet, og deretter følge deg for å besøke fabrikkene og markedet, og hjelpe deg med produktinnkjøp.

Sp., Kan jeg besøke firmaet ditt?
A: Selvfølgelig har vi et showroom i taizhou, Kina. Hvis du vil bestille våre produkter og besøke selskapet vårt, kan du kontakte oss for å avtale tid.


Forespørsel