Innendørs Oppbevaring Fargerike Stoler

Innendørs Oppbevaring Fargerike Stoler

Fordeler og egenskaper: 1. De fleksible PP-plastbare, stabile utendørsstoler og -lagring sikrer komfort gjennom lang sitteperiode. 2.Multifunksjonelle avføring tar mange bekvemmeligheter for livet ditt, ikke bare kan være bruk av avføring, men også en oppbevaringsboks. 3.Simple moderne design, stables og rombesparende. 4.Round plast føtter bidrar til å holde deg trygg og stabil.
Chat nå

Produktdetaljer

PRODUKT INTRODUKSJON


Plastic Stackable Indoor Chair

1

2


FUNKSJONER OG APLLIKASJON

applikasjon

1.      stue

2.      baderom


Fordeler og funksjoner

Fordeler og egenskaper av plaststabler med utendørs stoler

Det fleksible PP-setet sikrer komfort gjennom lang sitteperiode.

Multifunksjonelle avføring tar mange bekvemmeligheter for livet ditt, ikke bare kan brukes av avføring, men også en oppbevaringsboks.

Enkel moderne design, stabbar og rombesparende.

Runde plast føtter bidrar til å holde deg trygg og stabil.

PRODUKT DETALJER

10
11
12

KVALIFIKASJON

HXC-866_页面_1
HXC-866_页面_2
HXC-866_页面_3

Z hejiang Hongxiang Yuncai Leisure Products Co, Ltd handler hovedsakelig i ulike typer piknik bord og andre utendørs camping og reise utstyr med rike varianter, stabil kvalitet, grasiøs form og rettidig levering av produktene, som har vunnet fordel fra kunder i Europa , Amerika, Japan, Australia og andre land. Med vår tro på tillit og kreditt, er Zhejiang Hongxiang Yucai Leisure Products Co, Ltd alltid forpliktet til å oppriktig tjene for kunder i inn-og utland, gi førsteklasses produkter og mest konkurransedyktige priser.

Piknikbordene, grillbordet er alle sammenleggbare, enkle og raske for å sette opp, praktisk å bære. Produktet er lett, lite, og er det beste for reise og piknik. Den praktiske utformingen tar fullstendig hensyn til fritidsaktiviteter, slik at du kan nyte ditt friluftsliv bedre. Noen produkter har bestått kvalitetsprøven på SGS og LP. Varemerket til HONGXIANG er vellykket registrert i mer enn ti land, som Japan, Frankrike, Italia og så videre.


LEVERE

20
21
22

Betalingsmiddel: T / T, Ved synet L / C

Tilgjengelige Handelsvilkår: FOB Ningbo

MOQ: 300PCS / Hver farge

Garanti: For plaststol 2 år


FAQ

Spørsmål: Er du produsent?

A: Vi er en fabrikk. Vi har spesialisert oss på produksjon av plaststoler og bord.

 

Spørsmål: Kan jeg få et utvalg før bestilling?

A: Beklager, prøver må betales. Og etter å ha mottatt ordre, vil prøveavgift bli refundert.

 

Spørsmål: Tilbyr du OEM eller ODM service?

A: Varm velkomst av OEM & ODM. Vi kan også gi ordrebekreftelse til kravene til standarder, og gi relevante sertifiseringer og testrapporter til deg.

 

Spørsmål: Hva med ledetiden for masseproduksjon?

 

A: Helt ærlig, det avhenger av bestillingsmengden og sesongen du plasserer bestillingen. Generelt foreslår vi at du starter forespørsel 40 dager før datoen du ønsker å få produktene i ditt land.

  


Forespørsel