Utendørs plaststol

Utendørs plaststol

Fordeler og funksjoner 1. Både stilig og komfortabel 2. Moderne utseende, motedesign 3. Stor lastingsevne 4. Enkel montert og sterk struktur 5. Egnet for stuer, kafeer, vestlige restauranter, te restauranter, barer, utendørs, etc.
Chat nå

Produktdetaljer

Utendørs salongstol


Komfortable utendørs plaststoler Utformet i henhold til ergonomiske prinsipper, den komfortable utendørs plaststolen har en stilig og individuell form, og den bakover strømlinjeformede designen gjør at den føles behagelig. Selv om den brukes over lang tid, er det ikke lett å produsere ryggsmerter, og humanisert design er bra for helsen.


spesifikasjon

Navn

Komfortable utendørs plaststoler

Varenr

HXC-807

Materiale

100% ny PP

Åpen størrelse

52x60x76 / 43cm

Farge

Rød Blå

Pakke

2pcs / CTN

Pakkestørrelse

70x62x51cm

MOQ

300pcs

 

Fordeler og funksjoner


1.Både stilig og behagelig


2. Moderne utseende, motedesign


3.Large lasteevne


4. Enkel montert og sterk struktur


5. Egnet for stuer, kafeer, vestlige restauranter, te restauranter, barer, utendørs, etc.


Zhejiang Hongxiang Yuncai fritidsprodukter Co., Ltd. ble etablert ved kystbyen Taizhou i 2002. Hongxiang bruker til handel og produksjon i forskjellige typer utemøbler som campingbord og stoler, plastmøbler og barnebord og stoler. Med rike varianter, stabil kvalitet, grasiøs form og rettidig levering, har Hongxiang-produkter vunnet fordel fra kunder i Europa, Sørøst-Asia og Amerika og så videre. Anleggene i Hongxiang dekker 10000 kvadratmeter og det er rundt 80 ansatte som jobber i selskapet. Varemerket til HONGXIANG er registrert i mer enn ti land som Japan, Frankrike og Italia.

Forespørsel