Utendørs bærbar sammenleggbar stol

Utendørs bærbar sammenleggbar stol

Fordeler og funksjoner Ingen montering nødvendig! Kom for å bruke og brett jevnt, også veldig bærbart, ta med bekvemmelighetene til møbeloppbevaringen din og spare plass. Enkel å vedlikeholde, rengjøre med en våt klut. Miljøvennlig. Harpiks av høy kvalitet er lett nok til at alle kan håndtere Striped cutout fashion design, sammenleggbare forsterkede hyller, egnet for en rekke anledninger, kan kombineres med en rekke møbler
Chat nå

Produktdetaljer

Ny utendørs bærbar sammenleggbar stol

Denne bærbare sammenleggbare stolen er laget av høykvalitetsråvarer, vakkert formet, holdbar, fargerik, vanntett, fuktsikker, lett å rengjøre, anti-aldring, egnet til forskjellige steder, er det foretrukne valget for moderne møbler .

spesifikasjon

image001.jpg


Fordeler og funksjoner

Ingen montering nødvendig! Kom for å bruke og brett jevnt, også veldig bærbart, ta med bekvemmelighetene til møbeloppbevaringen din og spare plass.


Enkel å vedlikeholde, rengjøre med en våt klut.


Miljøvennlig.


Harpiks av høy kvalitet er lett nok til at alle kan håndtere


Mote design med stripete utklipp, sammenleggbar


Forsterkede hyller, egnet for en rekke anledninger, kan kombineres med en rekke møbler


HXC-806.jpg

3232

FAQ:

Spørsmål: Hva med kvalitetsgarantien?

A: Vi har streng kontroll av kvalitet fra materiale til forsendelse, bruk topp kvalitet CTN som vår standard pakking, overflaten vil bli pakket inn av PE-form eller bobleplast.


Spørsmål, hvis jeg drar til Kina for å bestille, hva slags service har du råd?

A: Vi er alltid med stor glede til din tjeneste. Vi vil bestille hotellreservasjoner og lage en tidsplan for deg på forhånd. Vår tolk og sjåfør vil hente deg på hotellet, og deretter følge deg for å besøke fabrikkene og markedet og hjelpe deg med produktinnkjøp.


Q.Hvordan kan jeg få tak i lasten?

A: Vi har mer enn mange år i eksport til forskjellige land. Vi kan håndtere levering av lasten til din nærmeste havn eller levering til lageret ditt direkte.


Forespørsel